De voordelen van onze warmtepanelen uitgelegd!

Met de warmtepanelen van Warmtepanelen Expert haalt u maximaal voordeel in huis! Dat is geen verrassing als u zich realiseert dat de ontwikkelaars van onze warmtepanelen de bedenkers zijn van deze toepassing. Al bijna 20 jaar verbeteren zij keer op keer ons product en daarmee houdt Warmtepanelen Expert een relevante voorsprong op andere partijen.

Historie:

Grofweg zijn er 4 generaties panelen op de markt waarvan alleen Warmtepanelen expert de 4e generatie panelen levert! Een van de belangrijkste en meest revolutionaire kenmerken van de 4e generatie warmtepanelen is dat deze als enige volledig uit kunststof zijn samengesteld. Dat maakt dat de panelen van Warmtepanelen Expert minimaal 75% lichter zijn dan keramische panelen uit eerdere generaties die tot wel 20kg wegen! Bovendien zijn de panelen van Warmtepanelen Expert vrij van onderhoud, is de montagetijd door het nieuw ontwikkelde ‘klik-systeem’ het kortst en met maar liefst 25 jaar is onze fabrieksgarantie juist het langst! Een en ander maakt Warmtepanelen Expert uniek. Let u bij het vergelijken van producten en het maken van uw keuze dus altijd goed op. De medewerkers van Warmtepanelen Expert staat altijd voor u klaar om een en ander met u door te nemen en toe te lichten! U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend het comfort van onze warmtepanelen te beoordelen in onze met onze warmtepanelen verwarmde “huiskamer” in Dronten waar u tevens alle panelen en toebehoren kunt bekijken!

De voordelen op een rij:

Onderhoudsvrij:

In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen zijn onze warmtepanelen volledig onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur! Wij bieden u op onze panelen maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie! Zet u dat eens af tegen de levensduur van een conventionele verwarmingsketel die u in de tussentijd minimaal een keer moet vervangen! Ook bespaart u zich de jaarlijkse inspectie van uw cv of warmtepomp en het vervangen van thermo-koppels, expansievaten etc. die niet zelden al dienen te worden vervangen voordat uw ketel is afgeschreven!

Energiezuinig:

De warmtepanelen van Warmtepanelen Expert zijn voorzien van de meest geavanceerde nano-technologie! Het is goed om te weten dat onze kunststof panelen een hoger rendement hebben dan bijvoorbeeld keramische warmtepanelen en andere elektrische verwarm systemen hetgeen resulteert in een lager netto verbruik. Anders gezegd: met de warmtepanelen van Warmtepanelen Expert verwarmt u gegarandeerd de meeste kubieke meters per Kilowatt!

Comfortabel:

Bij conventionele verwarmingssystemen is de verwarming van uw ruimte altijd gebaseerd op circulatie. De systemen produceren lokaal warmte, bijvoorbeeld dmv een radiator en door de warmte verschillen die ontstaan ontstaat luchtcirculatie. Warmte stijgt immers op en zal via het plafond voortgestuwd worden en na afkoeling (bijv bij een raam) weer zakken. Per definitie resulteert dit in temperatuurverschillen in de te verwarmen ruimte! Zo zal de temperatuur bovenin een ruimte altijd hoger zijn dan op de plek waar u zich bevindt en ook als u zich verder van een verwarmingsbron bevindt zal de temperatuur lager zijn. Nadeel van luchtcirculatie is verder dat dit een onbehaaglijk gevoel van tocht kan veroorzaken! Bij warmtepanelen is dit niet het geval! De unieke nanotechnologie zorgt voor een gelijkmatige verwarming van uw ruimte én alle objecten in die ruimte! Dit maakt dat de luchtcirculatie veel minder is waardoor een ingestelde temperatuur van bijvoorbeeld 18 graden in een met warmtepanelen verwarmde ruimte vaak aangenamer aanvoelt dan 20 graden in een conventioneel verwarmde ruimte!

Duurzaam:

Verwarmen met de warmtepanelen van Warmtepanelen Expert is ontegenzeggelijk een van de meest duurzame oplossingen! De warmtepanelen worden duurzaam geproduceerd, zijn licht en hebben het hoogste rendement in hun soort en hierbij geldt uiteraard dat hoe hoger het rendement hoe lager het verbruik! De warmtepanelen van Warmtepanelen Expert gaan lang mee (u krijgt op onze panelen 25 jaar fabrieksgarantie!) en zijn onderhoudsvrij! Daarmee zorgt u dat de rond tuffende monteur die naar u onderweg is voor de periodieke onderhoudsbeurt van uw installatie tot het verleden zal behoren. En vergelijkt u de uitstoot en het verbruik van grondstoffen als staal en koper die nodig is voor een CV-installatie eens met die van warmtepanelen!? Bovendien heeft U voor het verwarmen van uw woning geen gas meer nodig of wanneer u de panelen inzet als ‘bijverwarming’ zult u het gasverbruik significant verlagen! Wanneer u de warmtepanelen ook nog combineert met zonnepanelen is zelfs de (indirecte)uitstoot die ontstaat bij het produceren van elektriciteit nul!

Kosten besparend:

De warmtepanelen van Warmtepanelen Expert zijn niet alleen goed voor het milieu, ze zijn ook nog eens uitermate vriendelijk voor uw portemonnee! Zowel de investering en gerelateerde afschrijving, het onderhoud als het verbruik liggen op een significant lager niveau dan andere verwarmingssystemen. Door de lange levensduur van onze warmtepanelen die minimaal 2x die van een CV-installatie bedraagt, zijn de vaste kosten per jaar vele malen lager dan die van andere systemen. Bovendien zijn de warmtepanelen van Warmtepanelen Expert onderhoudsvrij en bespaart u al snel 40-60% op uw energierekening. En die besparing wordt met de stijgende gasprijzen de komende jaren alleen nog maar groter! Bent u nieuwsgierig wat u kunt besparen met warmtepanelen? Vult u dan uw gegevens in via onze aanvraag pagina of neemt u contact met ons op dan maken wij graag een vrijblijvende berekening voor u! Op afspraak kunt u ons ook bezoeken. In de als woonkamer ingerichte showroom van Warmtepanelen Expert kunt u de warmtepanelen en alle accessoires bekijken en staan wij u graag bij met advies!

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Bij het bezoeken van de site gaat u akkoord met ons Privacy Beleid.
Lees meer
× Hoe kan ik je helpen?